T-1 månad

Yes, ni hörde det. Det är mindre än en månad kvar här i Busan. Helt sinnes. Dagarna har verkligen bara flygit förbi och nu gäller det att maxa allt sista månaden. Nu kommer dock skolan också trappas upp vilket känns lite segt, men det är bara att plugga effektivt och sen köra hårt på allt det roliga efter. Det är inte jättemånga saker jag känner att jag måste göra innan jag åker tillbaka, men några saker vill jag hinna med i alla fall. Jag vill gå till ett temel som ligger vid havet och sen vill jag gå upp för ett av bergen här i Busan. Kanske försöka hitta lite sovernier också. I övrigt vill jag bara njuta av varenda sekund. Vädret är skönt så några fler besök till stranden hinns nog med. Fest blir det nog också lite mer av skulle jag tro. 
 
Här om dagen gick jag och Zony upp på bibliotekets tak och bara tog det lugnt. Det var riktigt varmt ute och vi hade båda tagit med oss en bok och satt och läste. Hur bra låter inte det liksom. 
 
 Det här är alltså uppe på bibblans tak. Slå det LTU.
 

Sandfestival

Har tidigare nämnt att Koreanerna har festival för allt här. Denna gång var det sandfestival på den mest kända stranden i Busan (Korea?), Haeunde. Vi åkte dit mitt på dagen och det var helt smockat med folk. Och det var tydligen ingenting mot vad det var senare på kvällen när själva partyt började. Jag åkte hem innan dock då jag var alldeles för trött och frussen för att stanna på en strand hela kvällen. Stranden var i alla fall cool, det fanns sandskulpturer överallt. Stora sandskulpturer. Förstår inte alls hur de kan bygga sånt med sådan precision. Riktigt imponerande.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äventyr i Jeju dag 5

Då var det dags att skriva om sista dagen i Jeju. Eller sista heldagen i alla fall. Flyget tillbaka till Busan gick tidigt dagen efter så den räknas inte riktigt som en dag. Anyways. denna dag spenderades endast på stranden. Solen sken, vågorna kluckade, det var en perfekt dag för stranden med andra ord. Killarna hyrde en surfbräda då det var helt okej vågor, men jag ville bara sola, bada och läsa min bok. Enda som saknades var nog en solstol och ett parasoll. Stranden var himlans fin, inte alls en sån där typisk turiststrand som man annars råkar hamna vid. Men återigen, badsäsongen börjar egentligen 1 juli så det kan ju också vara därför. Efter en heldag på stranden begav vi oss till några coola lavaklippor igen och därefter bev det en annan strand för att kolla solnedgången. 
 
Härliga strand.
 
 
 
Lunch i mitten av ingenstans (kändes det som).
 
Lavaklippor.
 
 
 
Dags att åka hem.