Pink campus

Våren är här påriktigt nu och vi har idag gått runt på den så kallade pink campus festival. För att fira att våren är här och att körsbärsträden börjat blomma. De är inte helt utslagna än, men det är redan fantastiskt vackert. Hoppas bara inte att det kommande regnet i helgen gör att blommorna regnar bort, det hade ju varit tråkigt! En av vägarna på campus var avstängda just för denna dag, och längs hela gatan stod det folk och sålde olika saker osv. Man kunde till exempel köpa drinkar (både med och utan alkohol), få sitt porträtt avmålat, köpa mat, köpa blommor och få en gnuggis-tatuering (fun fact 11: det är olagligt att ha en tatueringsstudio här så väldigt få har tatueringar då man även då räknas lite som kriminell). 
 
Dessutom hade vi sjukt tur med vädret. Strålande solsken och blå himmel. Den ni! Tog lite bilder som vanligt så ni kan drömma er bort. 
 
Det var dansuppträdanden.
 
Det fanns folk som sålde saker.
 
Det fanns tomtar på vift.
 
Det fanns utklädda personer.
 
Det fanns körsbärsträd. 
 
 
Det fanns folk som gjorde låtframträdanden.
 
Några av mina i-friends.
 
 
Hela gatan var full med folk.
 
Jag köpte slush som serverades i en lampformad behållare. Spännande el-ler hur? Och gissa ohm det var gott, mina smaklökar slog volter innan de kunde koppla av. Typ watt-a crap. 
 
Blev en liten paus i skuggan också. 
 
 
I-friend gänget. Bilden är ganska dålig kvallé av någon anledning, men den får duga. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: