Universal Studios

Vi åkte i princip enbart till Osaka för att göra en sak - gå på Universal Studios. Framför allt Harry Potter world. Och det gjorde vi! Det blev att vakna megatidigt för att hinna dit innan de öppnade, jag hade läst en massa bloggar inför och alla rekommenderade att man skulle vara där minst en timme innan öppning. De öppnade 9.00 och vi var där ungefär 7.30. Vi var långt ifrån först. Eftersom det alltid är så mycket folk och därmed blir många köer fick vi rekommendationen att satsa på Harry Potter världen först och ta åkturerna där för att slippa köa och trängas med allt för mycket folk. Det var ett smart val.
 
Harry Potter världen var helt fantastisk. Vi alla är stora Harry Potter fans, speciellt jag och Oscar, så hela världen var som en dröm. Vi promerade i Hogsmede, drack en Butter-Beer vid Black Lake och fick uppleva Hogwarts i form av en 4D-karusell. Vi kunde även se Chokladgrodor inne i Honeydukes, se skämtprylar inne på Zonkos samt köpa trollstavar inne på Olivanders. Väldigt snyggt uppbyggt! 
 
Resten av Universal Studios var också såklart coolt, vi åkte bergochdalbana i Jurasic Park-land, åkte båt med hajen, svingade genom New York med Spiderman och fick se en Minion-parad. Jag är helt klart nöjd med dagen. Vi kom hem vid typ 22.30 och somnade direkt. 
 
Framme vid Universal.
 
En del av köerna klockan 8 på morgonen (en timme innan öppning).
 
 
 
 
 Butter beer
 
Hogwarts på kvällen, de hade en cool show med dementorer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: