Campus life part 1(?)

Planen var att jag skulle ta lite bilder på campus och visa upp, men det är rätt stort så det blev bara typ halva campus. Ska försöka fixa fler en annan dag, men fram tills dess får ni nöja er med dessa. Vädret var lite blandat idag så vissa bilder ser rätt gråa ut, men låt er inte luras av det. Campuset är faktiskt väldigt fint och lär vara helt fantastiskt såfort alla körsbärsträd blommar. 
 
Här är typ på ena kanten av campus, och om man går rakt fram så långt man kan se på bilden typ kommer man till huvudentrén.
 
Typ samma ställe, annan vinkel.
 
C25, huset där vi har två av våra kurser. 
 
 
PKNU har stort fokus på marinbiologi.
 
Då är det bra med ett sjukhus för fiskar.
 
Campuset har typ allt man behöver. I denna byggnad finns en bank, en restaurang, ett gym, en health clinic och massor med andra outforskade rum och kontor.
 
 
 
Må hända att det här kan vara en sjukt otydlig bild, men ville visa att vi har en stor fotbollsplan och en löpbana samt några basketplaner på campus också.
 
Dessa tre hus är studentboenden (där jag bor). I huset längst till höger på bilden bor koreaner (oklart om det är könsindelat där), och de andra husen är för utbytesstudenter såvitt jag hört. Huset till vänster är killarnas hus, och i mittenhuset bor vi tjejer.
 
Här ser man studentboendena från längre håll, med fotbollsplanen emellan.
 
Tjejernas byggnad på nära  håll. 20 våningar högt.
 
Ingången till studenthuset.
 
Här är vårt ståtliga bibliotek som tydligen har en stor trädgård på taket där man kan sitta och hänga.
 
Här kom det dåliga vädret. Campus är i alla fall så stort att det till och med finns en rondell mitt i. Det verkar som att det bara är bilar med tillstånd (studenter och anställda typ?) som får köra bil inne på campus, det finns  bommar vid huvudentrén. Tror inte det är några som kör rondellfest här som i Luleå tyvärr. Kanske går att ordna. Återkommer.
 
I denna byggnad har vi basic korean och understanding korean culture. Ganska skönt att bara behöva hitta till två byggnader totalt.
 
Det finns som en liten park med jätemånga bänkar och träd där man kan sitta och hänga. Skuggan från träden lär nog uppskattas sen när värmen kommer.
 
Det var allt för denna gång, ska som sagt försöka få lite fler (och bättre) bilder på fina PKNU-campuset inom kort.
 


Kommentarer
Postat av: Johans mor 😊

Det är så kul att se hur Johan och ni andra har det!

2017-03-16 @ 15:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: