Dormitory rules

Jag har ju redan nämt att det är väldigt stikt uppdelat tjejer och killar i husen som vi bor i, men det finns en hel del andra regler som de är ganska hårda på. Ibland kommer de tydligen in i rummet för spontancheckar och om man då har brytit mot någon av reglerna får man minuspoäng. 5 minus = kicked out. I alla fall att man inte får bo här nästa termin. Är lite oklart om man blir utkastad direkt, kanske för specifika regelbrott iofs. 
 
Tydligen får bara de koreaner som har bäst betyg bo i dessa studentrum dessutom. Vi utbytes har glidit in på en Swedish räkmacka, men kanske dumt i alla fall att bryta mot någon av reglerna.
 
Vissa saker på listan kan bli svår att bevisa, typ intend to steal someone's newspaper. Andra saker är rätt basic, men listan känns väldigt lång och hård.
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Trevligt!

Härligt med alla bilder! Var där hösten 2015. Det var helt lugnt för europeiska studenter att komma hem mellan 01-05, så länge man inte var otrevlig mot vakten. Det tog dock någon månad innean dem erkände det för oss. Sjukt mysiga bilder! Rekommenderar även att åka till Jeju island - grymt!

Svar: Åh bra att veta! Det är faktiskt en av planerna att göra! Vi vill bara att det ska hinna bli lite varmare först. :)
sophiacaspar.blogg.se

2017-03-07 @ 11:55:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: