Swede-prep

Tisdag, onsdag och torsdag är spring-festival här på skolan vilket betyder att vi är lediga (igen). Imorgon är det dessutom international day vilket betyder att alla (som vill) studenter från ett annat land än Korea ska laga någon traditionell rätt från sitt hemland samt ha någon form av aktivitet som representerar hemlandet. Vi är 8 svenskar på skolan, varav jag och Johan från utbytesprogrammet och resten från språkprogrammet. Vår svenska rätt blev chokladbollar och saft, dvs Swedish fika. Vi funderade först på att laga någonting mer avancerat, men vi har ingen tillgång till varken ugn eller spis så vi fick göra det enkelt för oss. Idag träffades vi för att fixa dessa skönheter, ingredienserna hade vi köpt innan. Det smakar inte riktigt som hemma, de har annan smak på ingredienserna, typ vaniljsockret och kaffet bland annat, vilket gör att det blir lite speciellt. Sen hittade vi varken kokosflingor, pärlsocker eller strössel (ska ju inte vara strössel, men hade varit close enough), vilket innebär att vi inte hade någonting att rulla de små bollarna i. Tror det blir bra ändå. 
 
Imorgon väntar en fullspäckad dag med mat från hela världen, lekar och sen på kvällen en resa till Jeju (en ö här i Korea). Förhoppningsvis hinner jag uppdatera något imorgon, annars får ni tyvärr vänta till tisdag för nästa update.
 
 
 
Resultatet. Ser inte megagoda ut, men var ändå helt ok.
 
En av de svenska tjejerna har varit här sen augusti och var därmed med på international day som var i höstas. Då gjorde de denna som kommer till bra användning nu också.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: